Gratis verzending

Verzending en Bezorging

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

In de eerste plaats hechten wij veel waarde aan kwaliteit en service. Maar daarnaast willen we onze producten aan kunnen bieden tegen een zo laag mogelijke prijs. 

Doordat wij de producten direct vanuit de leverancier naar jou toesturen kunnen wij enorm besparen op transport- en opslagkosten. Dit zorgt ervoor dat we je een lagere prijs kunnen bieden dan de concurrent en de verzendkosten van onze producten voor eigen rekening kunnen nemen. 

De keuze om direct vanuit de leverancier te verzenden brengt een iets langere levertijd met zich mee dan dat je wellicht gewend bent.  De gemiddelde levertijd van onze producten bedraagt 10-15 werkdagen naar Nederland en 12-20 werkdagen naar België. 

Heeft u na de aangegeven  nog steeds geen bestelling ontvangen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

Kan ik mijn bestelling komen ophalen?

Helaas is dat niet mogelijk. Ons kantoor bevindt zich namelijk in Den Haag maar ons magazijn is daar niet gevestigd. Vanuit dit magazijn worden alle pakketjes automatisch naar onze klanten gestuurd. Daardoor is het niet mogelijk om bestellingen op te halen.

Kan ik het afleveradres nog wijzigen?

Dat kan, tenzij wij jouw bestelling al verstuurd hebben. Neem gerust contact met ons op, dan kijken wij of we het nog kunnen aanpassen. Geef je wijziging door via het contactformulier. Het is belangrijk dat je correct je ordernummer invult. Zo kunnen wij jou zo snel mogelijk helpen.